Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Verhuur / Verkoop

Van uw horecapand bij gespecialiseerde horecamakelaars


Horecamakelaar Brabant
Na een periode, soms van vele jaren, hard werken in uw eigen zaak neemt u het besluit om uw bedrijf ter overname aan te bieden. Een beslissing waaraan meestal een proces van wikken en wegen is vooraf gegaan. Wat ook de achtergrond mag zijn, gebrek aan opvolging, doorgroei naar een groter bedrijf, gezondheid etc., nu is het van belang uw bedrijf op de meest gunstige wijze aan te bieden en in contact te komen met kandidaten die geschikt zijn uw plaats in te nemen en voldoende financiŽle draagkracht hebben om de gewenste prijs te kunnen betalen.

Zoals u een accountant heeft voor de fiscale en administratieve kwesties en soms een advocaat voor juridische zaken ligt het voor de hand bij een dermate complexe zaak als een bedrijfsverkoop een gespecialiseerde adviseur/makelaar in de arm te nemen.

Zuidveste Horecamakelaars bemiddelt uitsluitend in de aan- en verkoop van horeca-objecten en dat reeds gedurende vele jaren.

Horecamakelaars Limburg
Dankzij ons uitgebreid netwerk hebben wij landelijke dekking en beschikken over een bestand van honderden kandidaten die actief naar een bedrijf zoeken; misschien wel het uwe!!

Uiteraard zorgt de makelaar voor een correcte afwikkeling met waterdichte juridisch getoetste contracten, overname van verplichtingen naar derden, enz.

Neem contact op met het kantoor voor een vrijblijvende afspraak waarbij u volledig inzicht wordt verschaft in werkwijze en tarieven zodat u in staat bent tot een verantwoorde afweging te komen.


Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: brasserieen, dagzaken te huur, horecabedrijf te koop, horecaobjecten in limburg, Hotel/Pension, jobs horeca, lunchrooms te huur, restaurant meubelen belgie, seizoenbedrijven te koop, www horeca makelaar, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar