Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant
horeca cao salaris
 horeca makelaar brabant
  horecabedrijf
  zalencentra
  Landgraaf

Huur- of kooppand: Te huur

Bedrijfstype: Brasserie, Café, Café-restaurant, Café-zaal, Dagzaak / Lunchroom, Eetcafé, Pizzeria, Restaurant

Objectnummer: Z0502

Soort bedrijf: HORECABEDRIJFSRUIMTE, HOUTSTRAAT 11A, VENLO CENTRUM Karakteristiek en in werkelijk uitstekende staat van onderhoud verkerend, oorspronkelijk uit ca. 1500 daterend gebouw waarin gelijkvloers deze horecaruimte is gelegen, vele jaren geëxploiteerd als het in Venlo en omstreken bekende bruine café De Handboog.

Regio: Limburg

Beschrijving:
Verhuurd! Voor volledige fotoreportage: Klik hier!
Z0502 HORECABEDRIJFSRUIMTE, HOUTSTRAAT 11A, VENLO CENTRUM

Karakteristiek en in werkelijk uitstekende staat van onderhoud verkerend, oorspronkelijk uit ca. 1500 daterend gebouw waarin gelijkvloers deze horecaruimte is gelegen, vele jaren geëxploiteerd als het in Venlo en omstreken bekende bruine café De Handboog.
Door de jaren heen is het pand (gemeentelijk monument) diverse malen verbouwd, gerestaureerd en technisch, qua isolatie etc., gemoderniseerd.

De indeling van dit bijzondere object is globaal als volgt:
  • Entreehal (in combinatie met de appartementen op de verdiepingen)
  • Publieksruimte met een vloeroppervlak van ca. 125 m²
  • Professioneel ingerichte bedrijfskeuken ter grootte van ca. 22 m²
  • Dubbele, gescheiden toiletgroepen
  • Berging van ca. 20 m²
  • 2 kelders, tezamen ca. 75 m² groot
  • Beperkte terrasmogelijkheid (ca. 12 stoelen) aan de voorzijde
  • Vrije achterom aan de Heilige Geeststraat met aanvullende terrasmogelijkheden
Zowel aan het gebouw als aan de inrichting en inventaris is door de eigenaren/exploitanten altijd uitermate veel aandacht besteed en er is uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en dito apparatuur.
De inventaris is uitgebreid, zo beschikt men o.a. over airco, biljart met lift, uitgebreid audiosysteem, beamer met scherm, een video-observatiesysteem, volledige r.v.s. restaurantkeukeninrichting met alle relevante apparatuur en voorzieningen, ruimschoots koel- en diepvriesopslag enz.

Het bedrijf wordt sinds jaar en dag geëxploiteerd als bruin café met veel vaste bezoekers en diverse verenigingen. Er werd een stabiele omzet met gezonde resultaten behaald, voornamelijk gebaseerd op verkoop van dranken; de keuken werd nauwelijks gebruikt.

Het centrum van Venlo (100.000 inwoners) heeft de laatste jaren een enorme kwaliteitsimpuls gehad met o.a. het realiseren van het nieuwe winkelgedeelte Maasboulevard, schouwburg De Maaspoort e.d.
De sfeervolle Houtstraat vormt het verbindingsstraatje tussen het oude winkelgedeelte (Vleesstraat) en genoemde Maasboulevard en biedt een afwisseldivers horeca- en detailhandelsaanbod.
Gezien de locatie en de aanwezige faciliteiten biedt dit object, behalve voor de van oudsher gevoerde formule als bruin café, meer dan goede mogelijkheden voor eigentijdse eten & drinken-concepten, tapasbar, eetcafé, brasserie of bijv. Thais of Italiaans specialiteitenrestaurant.
Oplevering geschiedt vrij van verplichtingen aan personeel en leveranciers.

Vraagprijs overname inventaris/inrichting Op aanvraag
Huurprijs per maand € 2.500,- excl. BTW
Huurwaarborgsom gelijk aan 3 maanden huur
Voor volledige fotoreportage: Klik hier!
Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: dagzaken te koop, horeca belgie, horeca makelaar nl, horeca vacatures, horecamakelaardij in brabant, horecamakelaardij in noord brabant, makelaar horeca pand, Snackbar te koop Limburg, Voerendaal, werken horeca, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar