Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant
horica benodigheden
 horecamakelaardij in limburg
  horeca
  horecaobjecten in brabant
  horeca verhuur

Huur- of kooppand: Te huur

Bedrijfstype: Cafetaria, Pizzeria

Objectnummer: Z0522

Soort bedrijf: PIZZA PRONTO, ROERMONDSESTRAAT 1, VENLO (C.) Op een perfecte zichtlocatie aan de intensief door voetgangers, fietsers en autoverkeer gebruikte rotonde tussen de Maasbrug en het Venlose stadscentrum ligt sinds 2013 deze ter plaatse zeer bekende pizzeria met bezorgactiviteiten. De ondernemer is, eerst op een ander adres in Venlo, sinds 21 jaar actief met Pizza Pronto en heeft een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd in de regio.

Regio: Limburg

Beschrijving:
Verlaagde prijs! Z0522 PIZZA PRONTO, ROERMONDSESTRAAT 1, VENLO (C.)

Op een perfecte zichtlocatie aan de intensief door voetgangers, fietsers en autoverkeer gebruikte rotonde tussen de Maasbrug en het Venlose stadscentrum ligt sinds 2013 deze ter plaatse zeer bekende pizzeria met bezorgactiviteiten. De ondernemer is, eerst op een ander adres in Venlo, sinds 21 jaar actief met Pizza Pronto en heeft een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd in de regio.

De indeling van de op een hoek, geheel gelijkvloers gelegen bedrijfsruimten met grote gevelbreedte is globaal als volgt:
  • Publieksruimte van ca. 100 m met open keuken en ca. 30 zitplaatsen
  • Royale terrasmogelijkheden met thans ca. 20 stoelen
  • Magazijn en voorbereidingsgedeelte van ca. 25 m
  • Gescheiden dubbele toiletgroepen
  • Ruime voorraadkelder
  • Binnenplaats
Deze voormalige winkelruimte is in 2013 verbouwd tot horecaruimte en voldoet aan alle eisen die aan een dergelijke bedrijfsvoering (vetvangput, afzuiging, brandveiligheid) worden gesteld.
De hoogwaardige apparatuur, waaronder een kostbare pizzabandoven, is toen nieuw geplaatst en verkeert, evenals de complete inventaris/inrichting, in prima staat van onderhoud.
Er wordt een gezonde, doorgroeiende omzet gerealiseerd waarbij de bezorging met 2 brommerkoeriers en een auto een belangrijke factor is.

Reden van verkoop is dat de exploitanten/eigenaren van Pizza Pronto zich in de toekomst volledig willen concentreren op het in Duitsland opzetten en uitrollen van een concept met de oorspronkelijk Amerikaanse Pan Pizza.
Deze formule wordt momenteel ook op bescheiden wijze met een uiterst beperkt omzetaandeel gebracht bij Pizza Pronto en maakt geen onderdeel van de onderhavige verkoop uit.

Oplevering op korte termijn is bespreekbaar en kan geschieden geheel vrij van verplichtingen aan personeel en leveranciers.

Vraagprijs inventaris, goodwill en handelsnaam 99.000,-
Huurprijs per maand 1.600,-Terug

Voor meer Informatie:
Zuidveste Horecamakelaars
Saffier 25
5912TN Venlo
077-3545632
06-22463891
info@zuidveste.nlHoreca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: aanbod horecaruimte, cafe-zaal te koop, cafes te koop, Heerlen, horeca centrum, horeca makelaar tilburg, koop, Meijel, overname cafetaria, recreatiebedrijven aanbod, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar