Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant
horica benodigheden
 horecamakelaardij in limburg
  horeca
  horecaobjecten in brabant

Huur- of kooppand: Te huur

Bedrijfstype: Cafetaria, Pizzeria, Restaurant

Objectnummer: Z0522

Soort bedrijf: Z0522 CAFETARIA “SNACKPOINT PRIMA”, HEEZERWEG 304 EINDHOVEN Aan een drukke aan/afvoerweg naar het Eindhovense stadscentrum ligt Snackpoint Prima. De enige cafetaria in deze omgeving met een groot terras en gezellige zitgelegenheid binnen!

Regio: Brabant

Beschrijving:
Nieuw! Z0522 CAFETARIA “SNACKPOINT PRIMA”, HEEZERWEG 304 EINDHOVEN

Aan een drukke aan/afvoerweg naar het Eindhovense stadscentrum ligt Snackpoint Prima. De enige cafetaria in deze omgeving met een groot terras en gezellige zitgelegenheid binnen!
De indeling van dit object is globaal als volgt:
  • restaurant gedeelte met 40 zitplaatsen
  • ruim terras voor 40 personen
  • goed onderhouden bakwand
  • volledig ingerichte keuken met semi-separate spoelkeuken
De huidige eigenaar heeft in 2017/2018 forse investeringen gedaan ten behoeve van o.a. een nieuw interieur, luchttoevoerinstallatie, elektra en goede afzuig- en luchtreinigingsvoorzieningen.
De bedrijfsruimte beschikt thans over Energielabel A.

Deze sfeervolle snackbar annex petit restaurant is ingericht in een stijl die het gevoel geeft terug te zijn in een Amerikaans diner-familierestaurant uit de jaren 50. De kaart bevat vele specialiteiten zoals gezonde burgers, X-tra large snacks, nationale en internationale schotels, ruime keuze vis en barbecue specialiteiten.

De inventaris is uitgebreid, deels vrij nieuw, en verkeert in goede staat van onderhoud.
Door een combinatie van factoren (o.a. de tijdelijke afsluiting van de weg voor de zaak) is de omzet de afgelopen paar jaren teruggelopen. Huidige openingstijden 12.00 tot 21.00 uur.

Sinds 2013 is er hard gewerkt aan het nieuwe winkelcentrum Boulevard Zuid dat qua aanbod en uitstraling een grootstedelijke indruk geeft. Het winkeloppervlakte is uitgebreid met 6.500 m2. De commerciële ruimtes aan de Heezerweg, Korianderstraat en Kamperfoelielaan hebben een facelift ondergaan en zijn via een nieuwe passage verbonden met de overige winkels, supermarkten en ruim 200 gratis parkeerplaatsen. Er zijn meer dan 35 winkeliers bijgekomen en alle panden zijn verhuurd aan o.a. AH, Lidl, Gall & Gall en Etos.

Boven de detailhandelsbedrijven zijn 64 appartementen gerealiseerd en eind 2019 worden alle nieuwbouwwoningen opgeleverd; de “Nieuwe Kruidenbuurt” telt dan 650 wooneenheden. Een verdere uitbreiding is voorzien voor 2020. Dit geeft een geweldige groeipotentie. Aan de Heezerweg zelf wordt begin 2019 de laatste hand gelegd.

Men is aangesloten bij de in zuidelijk Nederland populaire franchiseformule Snackpoint (zie www.snackpoint.nl) Oplevering op korte termijn is mogelijk en kan geschieden vrij van verplichtingen aan personeel en leveranciers.

Huurprijs per maand € 1.506,- excl. BTW (+ € 30,- servicekosten)
Huurwaarborgsom gelijk aan 3 maanden huur
Vraagprijs overname inventaris e.d. € 49.500,-
Terug

Voor meer Informatie:
Zuidveste Horecamakelaars
Saffier 25
5912TN Venlo
077-3545632
06-22463891
info@zuidveste.nlHoreca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: aanbod horecapanden, Aanbod van horeca, camping zuid brabant, dagzaken te huur, horecabedrijven te koop, restaurant, seizoensbedrijf, seizoensbedrijf te koop, Snackbar te koop brabant, Stein, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar