Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant
camping te koop nederland
 aangesloten
  horecaobject kopen
  catering
  Aanbod van horeca

Huur- of kooppand: Te koop

Bedrijfstype: Bed & Breakfast, Brasserie, Dagzaak / Lunchroom, Eetcafé, Recreatie / Camping, Seizoensbedrijf, Woonhuis

Objectnummer: Z0531

Soort bedrijf: FIETSCAFÉ – KOFFIETERRAS - CAMPERPLAATS, “DE TUMP” HEEL (Limb.) In het prachtige recreatieve en waterrijke midden-Limburgse gebied De Maasplassen ligt dit unieke, kleinschalige en veelzijdige project. Een wat uit de hand gelopen hobby van de reeds jaren geleden gepensioneerde eigenaar.

Regio: Limburg

Beschrijving:
In prijs verlaagd! Voor volledige fotoreportage: Klik hier! Z0531 FIETSCAFÉ – KOFFIETERRAS - CAMPERPLAATS, “DE TUMP” HEEL (Limb.)

In het prachtige recreatieve en waterrijke midden-Limburgse gebied De Maasplassen ligt dit unieke, kleinschalige en veelzijdige project. Een wat uit de hand gelopen hobby van de reeds jaren geleden gepensioneerde eigenaar.
De indeling van dit bijzondere object (zie ook www.detump.nl) is globaal als volgt:
  • Perceeloppervlakte ruim 4.000 m², omheind en voorzien van 2 toegangspoorten
  • Woonhuis met o.a. keuken, woonkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, zolder (vlizo-trap), garage
  • Vrijstaand horecapaviljoen van ruim 70 m², met dubbele gescheiden toiletgroepen, magazijn, keuken voorzien van relevante apparatuur
  • Bestraat terras van ca. 140 m², deels (42 m²) voorzien van een degelijke tentoverkapping (vergunning voor plaatsing van een vaste overkapping is aanwezig)
  • 7 camperplaatsen en parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Naast het woonhuis staan enkele verwarmde stallen en schuren die mogelijkheden bieden voor verbouwing tot bijvoorbeeld ca. vijf B & B-woonslaapkamers en een appartement
  • Diverse ligweiden
De inventaris is vrij uitgebreid en verkeert in goede staat van onderhoud.
De Tump is gelegen tussen de dorpen Heel en Panheel op de hoek van een regionale doorgaande weg en een zijweg naar het luxe Hogenboom-recreatiepark Bosmolenplas. Vanaf het terras heeft men een schitterend uitzicht over de plassen, de watersportactiviteiten en de aan het water gebouwde villa’s.

De eigenaar van De Tump is ca. 10 jaar geleden na zijn pensioen als hobby begonnen met het aanbieden van koffie, frisdranken en gebak aan de vele passanten, met name recreatieve fietsers die vanwege het bijzondere uitzicht even pauze hielden op dit mooie punt. Van lieverlee hebben de activiteiten verdere uitbreiding gevonden maar het is in beginsel altijd liefhebberij gebleven.
De openingstijden waren beperkt: April t/m september van 10.30 tot 18.00 uur, gesloten op maandag.
Aan het einde van het seizoen 2015 is de bedrijfsvoering stilgelegd.
Door vorderende leeftijd wordt nu gezocht naar een opvolger die op eigen wijze invulling gaat geven aan de vele mogelijkheden die deze locatie biedt.
Afhankelijk van de plannen kan aanpassing van de vergunningen noodzakelijk worden geacht.

Gezien de unieke ligging en de omgeving met uitgebreide watersportfaciliteiten, een divers aanbod aan verblijfsaccommodaties, fiets en wandelroutes en de nabijheid van de populaire winkelstad Roermond zijn hier volop kansen aanwezig.
Oplevering geschiedt, met uitzondering van de koffie-apparatuur die eigendom is van de koffieleverancier, vrij van verplichtingen aan leveranciers en personeel.

Vraagprijs onroerende zaken incl. de horeca-inventaris € 385.000,- k.k.

Voor volledige fotoreportage: Klik hier!

Terug

Voor meer Informatie:
Zuidveste Horecamakelaars
Saffier 25
5912TN Venlo
077-3545632
06-22463891
info@zuidveste.nlHoreca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: cafetaria, camping noord limburg, frietkraam tweedehands, horecaobjecten in brabant, restaurant brabant te koop, Schinnen, seizoensbedrijf te huur, Snackbar te koop brabant, trends horeca, Vereniging Makelaardij Horeca, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar