Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant
werken horeca
 Maastricht
  horecavastgoed in zuid limburg
  horecaobject verkopen

Huur- of kooppand: Te huur

Bedrijfstype: Cascopand, Overig aanbod, Party- / Zalencentrum, Restaurant

Objectnummer: Z0535

Soort bedrijf: VOORMALIG CITYTHEATER, VLEESSTRAAT 36, VENLO Oorspronkelijk uit 1907 daterend voormalig bioscooptheater gelegen in de Vleesstraat, de belangrijkste winkelstraat in het levendige Venlose stadscentrum. Gemeentelijk monument. In de jaren negentig van de vorige eeuw werden hier voor de laatste maal films vertoond, enkele jaren later is het pand intern aangepast voor het organiseren van diner-shows, evenementen en theatervoorstellingen. Sinds 2007 staat het gebouw leeg.

Regio: Limburg

Beschrijving:
Z0535 VOORMALIG CITYTHEATER, VLEESSTRAAT 36, VENLO

Oorspronkelijk uit 1907 daterend voormalig bioscooptheater gelegen in de Vleesstraat, de belangrijkste winkelstraat in het levendige Venlose stadscentrum. Gemeentelijk monument.
In de jaren negentig van de vorige eeuw werden hier voor de laatste maal films vertoond, enkele jaren later is het pand intern aangepast voor het organiseren van diner-shows, evenementen en theatervoorstellingen. Sinds 2007 staat het gebouw leeg.

De indeling van dit bijzondere object met zijn karakteristieke gevel is globaal als volgt:
 • Gelijkvloers gelegen entreehal met trappenhuis naar de verdiepingen en de kelders
 • Op de 1e verdieping gelegen horecaruimte (foyer), ca. 130 m² met veel vensteroppervlak aan de Vleesstraat en daarachter gelegen theaterzaal met verschillende hoogteniveaus, groot podium en kleedruimtes (totaal verdieping ca. 600 m² groot)
 • 2e verdieping met aan de voorzijde de voormalige woonruimte van ca. 180 m², later verbouwd tot keuken en opslagruimte, met daarachter de balkons van de theaterzaal
 • Brede trap (vroegere nooduitgang) vanuit de theaterzaal op de 1e etage naar het achterliggende bedrijfsstraatje waaraan het object aan de achterzijde grenst. Mogelijkheid voor lift.
 • Kelders ter grootte van ca. 125 m²
 • Sinds jaar en dag zijn de ruimtes op de begane grond aan de Vleesstraat verhuurd aan bekende winkelformules.
  Constructief bevindt het object zich in goede staat. Er is geen bedrijfsinventaris aanwezig.

  De locatie, midden in het winkelgebied van het Venlose centrum, bevindt zich op loopafstand van diverse parkeergarages, het NS-station, het vernieuwde en vergrote theater De Maaspoort en het enkele jaren geleden gerealiseerde grootschalige winkelproject de Maasboulevard.
  De binnenstad is daarnaast op diverse plaatsen, met name aan de zuidelijke kant (voormalig Vleesplein, thans Flujasplein) en het aangrenzende gebied Nieuwstraat en omgeving ingrijpend heringericht en verbeterd en maakt een positieve ontwikkeling door.

  Het voormalige City Theater biedt, gezien de ligging en het in verhouding grote aantal beschikbare vierkante meters, uiteenlopende exploitatiemogelijkheden waarbij kan worden gedacht aan combinaties van horeca en entertainment, grootschalige restaurantformules, theater- en muziekevenementen enz.
  De horecaruimte op de 1e etage aan de Vleesstraat biedt gelegenheid voor dagelijkse exploitatie richting het winkelende publiek en andere bezoekers van het centrum.
  Namens de eigenaren zijn wij op zoek naar voldoende kapitaalkrachtige geïnteresseerden met de visie om dit stukje plaatselijke geschiedenis weer tot leven te brengen en zijn plek in het lokale en regionale uitgaans- en culturele leven weer te laten innemen.
  Oplevering geschiedt geheel vrij van verplichtingen aan leveranciers.

  De beoogde huur bedraagt ca. € 45.000,-/jaar. excl. BTW maar, mede afhankelijk van concept en investeringen is een instapregeling met staffel bespreekbaar.

  Voor extra informatie (1/3): Klik hier!
  Voor extra informatie (2/3): Klik hier!
  Voor extra informatie (3/3): Klik hier!  Terug

Voor meer Informatie:
Zuidveste Horecamakelaars
Saffier 25
5912TN Venlo
077-3545632
06-22463891
info@zuidveste.nlHoreca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: camping kopen verkopen, horeca banen, horeca verkopen, horecabaan, horecabedrijven, horecabemiddeling, horecasite, kopen, Margraten, Verkoop / verhuur, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar