Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant
werken horeca
 Maastricht
  horecavastgoed in zuid limburg
  horecaobject verkopen
  wetgeving horeca

Huur- of kooppand: Te huur

Bedrijfstype: Cafetaria, Eetcafé, Pizzeria

Objectnummer: Z0536

Soort bedrijf: CAFETARIABEDRIJF, BOLWATERSTRAAT 4, VENLO (C.) In het hart van de levendige stad Venlo (ca. 100.000 inw.) ligt direct om de hoek van het Mgr. Nolensplein (drukke markten, veel Duits kooptoerisme, parkeergarage, evenementen) dit geheel gerenoveerde en heringerichte horecabedrijf.

Regio: Limburg

Beschrijving:
Z0536 CAFETARIABEDRIJF, BOLWATERSTRAAT 4, VENLO (C.)

In het hart van de levendige stad Venlo (ca. 100.000 inw.) ligt direct om de hoek van het Mgr. Nolensplein (drukke markten, veel Duits kooptoerisme, parkeergarage, evenementen) dit geheel gerenoveerde en heringerichte horecabedrijf.
De indeling van deze bedrijfsruimte die deel uitmaakt van een grotere winkelgalerij met daarboven gelegen appartementen, is globaal als volgt:
  • Pui van ca. 10 m. breed met daarachter de moderne publieks- en werkruimte van ca. 85 m² en 54 zitplaatsen. In de pui 2 schuifvensters voor eventuele raamverkoop.
  • Magazijn van ca. 16 m² met koel- en vriescel
  • Gescheiden, dubbele toiletgroepen
  • Enkele kleine bergingen, c.v.-ruimte
  • Mooi terras met 42 stoelen aan de straatzijde (gemeentegrond)
Intern is de ruimte in 2013 geheel gesaneerd en voorzien van nieuwe dan wel gereviseerde plafonds, binnenmuren, elektriciteitsvoorzieningen (krachtstroom), licht, verwarming en een afzuiginstallatie met koolstoffilter. Men voldoet aan alle geldende overheidseisen.

Aansluitend is een geheel nieuwe, moderne horeca-inrichting geplaatst met o.a. bakoven, grill, frituur, koelvitrine, koffieapparatuur, fornuis, afzuigkappen, afwasmachine, enz..
Voor het publieksgedeelte is gebruik gemaakt van eigentijdse materialen, verlichting, meubilair en decoratie waardoor een geheel eigen open en rustige sfeer is gecreëerd.

Eind 2015 heeft de ondernemer een tweede, aanzienlijk groter horecabedrijf, een brasserie/lunchroom, elders in het centrum overgenomen en ten gevolge daarvan en gebrek aan goed gekwalificeerd personeel te weinig aandacht aan deze mooie cafetaria met sterk groeiende omzet kunnen geven.
Een en ander heeft er in geresulteerd dat dit bedrijf nog uitsluitend is geopend van 11.00 tot 18.00 uur op zaterdag en zondag en de ca. 8 jaarlijkse Duitse feestdagen alsmede vakantieweken.
Ondanks die zeer beperkte openingsuren wordt een ruimschoots kostendekkende omzet gerealiseerd.
Men is echter tot de conclusie gekomen dat op deze wijze de uitermate grote mogelijkheden van deze locatie absoluut niet kunnen worden benut en heeft besloten dit bedrijf ter overname aan te bieden.

Het betreft een perfecte bedrijfsvoering met grote winstmogelijkheden voor een (echt-)paar of compagnonsduo.
Er zijn kansen aanwezig voor uiteenlopende horecaformules (dag en avond).
Oplevering geschiedt vrij van leveranciers- en personeelsverplichtingen.

Huurprijs per maand € 1.800,- excl. BTW
Vraagprijs overname inventaris enz. € 99.000,-
Terug

Voor meer Informatie:
Zuidveste Horecamakelaars
Saffier 25
5912TN Venlo
077-3545632
06-22463891
info@zuidveste.nlHoreca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: brasserieen te huur, cafetarias, horeca interieur, horeca verhuur, horeca verkopen, horeca werk, horecabanen, horecavastgoed in noord limburg, Maasbree, Maastricht, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar