Horecamakelaars 
Home Gezocht Ons aanbod Contact
Makelaar cafe Makelaars restaurant
camping te koop nederland
 aangesloten
  horecaobject kopen
  catering
  Aanbod van horeca

Huur- of kooppand: Te huur

Bedrijfstype: Cafetaria, Pizzeria

Objectnummer: Z0524

Soort bedrijf: Op een perfecte zichtlocatie aan de intensief door voetgangers, fietsers en autoverkeer gebruikte rotonde tussen de Maasbrug en het Venlose stadscentrum ligt sinds 2013 deze ter plaatse zeer bekende pizzeria met bezorgactiviteiten.

Regio: Limburg

Beschrijving:
Nieuw! Z0524 PIZZA PRONTO, ROERMONDSESTRAAT 1, VENLO (C.)

Op een perfecte zichtlocatie aan de intensief door voetgangers, fietsers en autoverkeer gebruikte rotonde tussen de Maasbrug en het Venlose stadscentrum ligt sinds 2013 deze ter plaatse zeer bekende pizzeria met bezorgactiviteiten.

De indeling van de op een hoek, geheel gelijkvloers gelegen bedrijfsruimten met grote gevelbreedte is globaal als volgt:
  • Publieksruimte van ca. 100 m met open keuken en ca. 30 zitplaatsen
  • Royale terrasmogelijkheden met thans ca. 20 stoelen
  • Magazijn en voorbereidingsgedeelte van ca. 25 m
  • Gescheiden dubbele toiletgroepen
  • Ruime voorraadkelder
  • Binnenplaats
Deze voormalige winkelruimte is in 2013 verbouwd tot horecaruimte en voldoet aan alle eisen die aan een dergelijke bedrijfsvoering (vetvangput, afzuiging, brandveiligheid) worden gesteld.
De hoogwaardige apparatuur, waaronder een kostbare pizzabandoven, is toen nieuw geplaatst en verkeert, evenals de complete inventaris/inrichting, in prima staat van onderhoud.
Er wordt een gezonde, doorgroeiende omzet gerealiseerd waarbij de bezorging met 2 brommerkoeriers en een auto een belangrijke factor is.

Reden van verkoop is dat de exploitanten/eigenaren van Pizza Pronto zich in de toekomst volledig willen concentreren op het in Duitsland opzetten en uitrollen van een concept met de oorspronkelijk Amerikaanse Pan Pizza.
Deze formule wordt momenteel ook op bescheiden wijze met een uiterst beperkt omzetaandeel gebracht bij Pizza Pronto en maakt geen onderdeel van de onderhavige verkoop uit.

Oplevering op korte termijn is bespreekbaar en kan geschieden geheel vrij van verplichtingen aan personeel en leveranciers.

Vraagprijs inventaris, goodwill en handelsnaam 150.000,-
Huurprijs per maand 1.570,- excl. BTW
Terug

Voor meer Informatie:
Zuidveste Horecamakelaars
Saffier 25
5912TN Venlo
077-3545632
06-22463891
info@zuidveste.nlHoreca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Makelaar cafe Makelaars restaurant

Keywords: Cafetaria/Snackbar, discotheken te huur, horeca cao, Horeca Duitsland, horeca jobs, horeca makelaar belgie, horeca makelaar hotel, horeca management, vacature disco, werken horeca, 

Horeca makelaar Brabant Horeca makelaar Limburg
Home
Horeca vastgoed
Gezocht
Makelaars Limburg
Ons aanbod
Makelaar Brabant
Contact
Horecamakelaars
©1994-2013 Zuidveste Horecamakelaars - Linkpartners - Horecalinks - Sitemap
Horecamakelaar